سایت تخصصی دکتر همایون نوری پناه

Dr. Homayoon Norypanah
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۲۶ دی ۹۷، ۱۳:۱۲ - پورتال جامع مهندسین ایران
    عالی بود

طب سنتی ایران

سه شنبه, ۴ دی ۱۳۹۷، ۰۵:۴۸ ب.ظ

حضرت ابن سینا می فرمایند«غذای شما داروی شماست و داروی شما غذای شماست»مشکل اینجاست که گاهی ،مهاجمان کوچک بسیار ریزی به بدن ما حمله می کند،مسیر بینی و گوش های مل دارای موم هایی است که مانند دیوار دفاعی عمل می کنند،اشک هم مانند یک رودخانه به شستشوی چشم می پردازد،سیستم ایمنی بدن ،خستگی ناپذیر ،از بدن شما حمایت می کنند،پروفسور دنیل دیویس در دانشگاه منچستر ،بر روی سلول های ام کی انسان کار می کند،سلول هایی که مهاجمان خارجی را نابود می کنند،اگر تغذیه درست داشته باشیم ،خود بدن از پس نگهداری خودش برمی آید،پروفسور «وال.کورتیس»بر روی حس انزجار کارکرده است و اینکه حس انزجار ،انسان را از درون به سمت ایمنی سوق می دهد،با دیدن یک چیز مشمئز کننده مانند جسد یک سوسک ،تکان دادن غیر عادی دست ها ،حرکت غیر عادی سر و در نهایت حالت تهوع ،رخ می دهد،غریزه انزجار هم یکی از پزشکان رایگان درونی ماست،حس انزجار ما را در برابر بسیاری از عوامل ابتدایی که می توانند کشنده باشند،محافظت می کند،البته بسیار مهم است که بدن شما ،قدرت خود را برای بازسازی خود داشته باشد،حالا،با خواندن این متن ،فیلم فوق العاده «بدون تاریخ،بدون امضا»را بار دیگر به دقت نگاه کنید و ببینید چه نقاط شفاف زیبایی در این فیلم ،نهفته است.

"طب داخلی واشنگتن و درسنامه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

__________________________


♏ مزاج گوشت ها


✅ شتر: گرم و خشک

✅ گاو: سرد و خشک

✅ گوساله: سرد و تر

✅ گوسفند: گرم و تر

✅ بز: سرد و خشک

✅ مرغ محلی: گرم و تر

✅ خروس: گرم و خشک

✅ جوجه مرغ: گرم وتر

✅ ماهی: سرد و تر

✅ میگو: گرم و تر

✅ اردک: گرم و خشک

✅ غاز: گرم و تر

✅ بوقلمون: گرم و تر

✅ کبک: گرم و تر

✅ بلدرچین: گرم و خشک

✅ قرقاول:   گرم وتر

✅ سار: گرم و تر

✅ گنجشک: گرم و خشک

✅ کبوتر: گرم و خشک

✅ آهو: گرم و خشک

✅ سیرابی: سرد و خشک

✅ قلوه: سرد و خشک

✅ جگر سفید: گرم و تر

✅ جگر سیاه: گرم و تر

✅ پاچه: گرم و تر


👈👈 مزاج ادویه جات


✅ آویشن: گرم و خشک

✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک

✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک

✅ برگ_بو: گرم و خشک

✅ پونه کوهی: گرم و خشک

✅ جوز هندی: گرم و خشک

✅ خردل: گرم و خیلی خشک

✅ دارچین: گرم و خشک


✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک

✅ زردچوبه: گرم و خشک

✅ زعفران: گرم و خشک

✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک

✅ زنیان: گرم و خشک

✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک

✅ زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک

✅فلفل سیاه: خیلی  گرم وخشک

✅سماق: سرد و خشک

✅ هل: گرم و خیلی خشک

✅میخک: خیلی گرم و خشک

✅ گلپر: گرم و خشک

✅ سیاهدانه: گرم و خشک

✅ انیسون: گرم و خشک

✅ گلرنگ: گرم وخشک


👈👈 مزاج میوه جات


✅ سیب: گرم و تر

✅ انار: سرد و تر

✅ به: معتدل

✅ گیلاس: گرم و تر

✅ آلبالو: سرد و خشک

✅ آلو: سرد و تر

✅ زردآلو: سرد و تر

✅ گوجه سبز: سرد و خشک

✅ آلو_سیاه: سرد و تر

✅ آلوقطره_طلا: سرد و خشک

✅ ازگیل: سرد و خشک

✅ انجیر: گرم و تر

✅ زیتون: گرم و خشک

✅ زالزالک: سرد و خشک

✅ انگور: گرم و تر

✅ گلابی: گرم و تر

✅ شفتالو: سرد و تر

✅ موز: گرم و خشک

✅ آناناس: گرم و تر

✅ انبه: گرم و خشک

✅ شلیل: سرد و تر

✅ هلو: سرد و تر

✅ خرما: گرم و تر

✅ نارگیل....گرم وخشک


👈 مزاج صیفی جات


✅ خربزه: گرم و تر

✅ هندوانه: سرد و تر

✅ طالبی: گرم و تر

✅ گرمک: سرد و تر

✅ دستنبو: گرم و تر

✅ خیار: سرد و تر

✅ کدوحلوایی: گرم و تر

✅ گوجه فرنگی: سرد و تر

✅ فلفل_دلمه ای: گرم و خشک

✅ فلفل_سبز: گرم و خشک

✅ کدو خورشتی: سرد و تر

✅ بادنجان: گرم و خشک


👈👈 مزاج بذرهای ملین

 

✅ قدومه شیرازی: گرم و تر

✅ تخم_مرو: سرد و تر

✅ خاکشیر: گرم و تر

✅ بارهنگ: سرد و خشک

✅ سرشیر: سرد و تر

✅ اسفرزه: سرد و تر

✅ فرنجمشک: گرم و خشک

✅ تخم_شربتی: گرم و تر

✅ بالنگو: گرم و تر

✅ تخم_ریحان: گرم و تر


👈👈 مزاج سبزیجات


✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک

✅ کلم_برگ: گرم و خشک

✅ گل کلم: گرم و خشک

✅ ریحان: کمی گرم و خشک

✅ جعفری: خیلی گرم و خشک

✅ شنبلیله: گرم و خشک

✅ گشنیز: سرد و خشک

✅ ریواس: سرد و کمی خشک

✅ مارچوبه: گرم و تر

✅ قارچ: سرد و تر

✅ لوبیاسبز: سرد و تر


✅ خرفه: خیلی سرد

✅ تربچه: گرم و خشک

✅ پیازچه: گرم و خشک

✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک

✅ ترخون: خیلی گرم و خشک

✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک

✅ پونه: گرم و خشک

✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک

✅ شوید: گرم و خشک

✅ اسفناج: کمی سرد و تر

✅ کرفس: گرم وخشک


❔❕ مزاج ریشه ها


✅ شلغم: گرم و تر 

✅ ترب_سیاه: گرم و خشک

✅ترب_سفید: گرم و خشک

✅پیاز: گرم و خشک

✅سیر: گرم و خشک

✅سیب_زمینی: سرد و تر

✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر

✅هویج فرنگی: گرم و تر

✅زردک: گرم و تر

✅کلم قمری: گرم و تر

✅موسیر: گرم و خشک

✅چغندر: معتدل و کمی گرم


👈👈 مزاج مغزهای گیاهی


✅ بادام_هندی: گرم و خشک 

✅ گردو: گرم و خشک

✅ بادام_درختی: کمی گرم و تر

✅ پسته: گرم و خشک

✅ بادام_زمینی: گرم و تر

✅ بادام_کوهی:گرم و خشک

✅ کنجد: گرم و تر

✅ شاهدانه: گرم و خشک

✅ تخمه_آفتابگردان: گرم و تر

✅ تخمه_کدو: سرد و تر

✅ تخمه_هندوانه: سرد و تر

✅ تخمه_خربزه: گرم و تر

✅ چلغوز: خیلی گرم و خیلی خشک

منبع:کتاب طب اسلامی تبریزیان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۰۴
همایون نوری پناه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی